MENU PONDELOK 30. 06. 2025
-
1. 120g Kuracie medailónky na smotanovo bazalkovej omáčke, ryža
1.2.7. -
2. 120g Bravčové pečené pliecko s klobáskou, kyslou uhorkou a šampiňónmi, varené zemiaky
1.2. -
3. 400g Fliačky s hlávkovou kapustou a slaninkou
1.2. -
4. 120g Vyprážaný syr, hranolky, tatárská omáčka
1.2.7. -
5. 280g Kuracia tortilla (čerstvá zelenina, kuracie mäso, syr, dressing), hranolky
1.2.7. -
6. 350g Miešaný šalát s horčicovo medovým dressingom a syrom
7. -
7.460g Pizza QUATRRO FORMAGGII (paradajkový základ, 4 druhy syra)
1.2. -
A: Kurací vývar s cestovinou (samostatne)
1.2. -
B: Fazuľlkovo hrášková (samostatne)
1.2. -
C: Cesnaková s krutónmi a syrom (samostatne)
1.2.7.
MENU UTOROK 01. 07. 2025
-
1. 120g Vyprážaný kurací rezeň v sézamovej strúhanke, paprikové zemiaky
1.2. -
2. 450g Bravčové rizoto so zeleninkou a syrom, kapustový šalát
1.2.6.7. -
3. 350g Široké rezance s makom, maslom, a cukrom
1.2.3. -
4. 120g Vyprážaný syr, hranolky, tatárska omáčka
1.2.3. -
5. 280g Kuracia tortilla (čerstvá zelenina,,kuracie mäso, dressing, syr) hranolky
1.2.7. -
6. 350g Miešaný šalát s horčicovo medovým dressingom a syrom
7. -
7. 460g Pizza QUATRRO FORMAGGI (paradajkový základ, 4 druhy syra)
1.2. -
Dočasne nedostupné
A: Kurací vývar s cestovinou (samostatne)
1.2. -
B: Zemiaková mliečna s hubami (samostatne)
1.2. -
Dočasne nedostupné
C: Cesnaková s krutónmi a syrom (samostatne)
1.2.7.
MENU STREDA 02. 07 2025
-
1. 120g Restovaná kuracia pečeň s jablkami, ryža
1.2.6. -
2. 120g Sedliacký tanier ( bravčové pečené, bravčové údené), kyslá kapusta, knedle
1.2.3. -
3. 350g Halušky s taveným syrom a slaninkou
1.2.3.7. -
4. 120g Vyprážaný syr, hranolky, tatárska omáčka
1.2. -
5. 280g Kuracia tortilla (čerstvá zelenina,, kuracie mäso, syr, dressing), hranolky
1.2.7. -
6. 350g Miešaný šalát s horčicovo medovým dressingom a syrom
7. -
7. 460g Pizza QUATTRO FORMAGI (paradajkový základ, 4 druhy syra)
1.2. -
A: Kurací vývar s cestovinou (samostatne)
1.2.3. -
B: Francúzska (samostatne)
1.2. -
C: Cesnaková s krutónmi a syrom (samostatne)
1.2.7.
MENU ŠTVRTOK 03. 07. . 2025
-
1.120g Vyprážaný plnený kurací rezeň (brokolica, šunka), varené zemiaky
1.2.3. -
Novinka
2. 120g Bravčové na debrecínsky spôsob, slovenská tyža
1.2. -
3. 300g Domáce dukátové buchtičky s vanilkovým krémom
1.2.3.7. -
4. 120g Vyprážaný syr, hranolky, tatárska omáčka
1.2.3.7. -
5. 280g Kuracia tortilla (čerstvá zelenina,,kuracie mäso, dressing, syr, hranolky
1.2.7. -
6. 350g Miešaný šalát s horčicovo medovým dressingom a syrom
7. -
Špeciálna ponuka
7.460g Pizza QUATTRO FORMAGGI (paradajkový základ, 4 druhy syra)
-
A: Kurací vývar s cestovinou (samostatne)
1.2.3. -
B Alpská (mrkva, pór, zemiaky) (samostatne)
1.2. -
C: Cesnaková s krutónmi a syrom (samostatne)
1.2.7.
MENU PIATOK 04. 07 2025
-
1. 120g Kuracie Kung pao, ryža
6.7. -
2. 400g Francúzske zemiaky, kyslá uhorka
1.2.3. -
Dočasne nedostupné
3. 150g Rybie filé v bylinkovom cestíčku, mastené varené zemiaky
4.7. -
4. 120g Vyprážaný syr, hranolky, tatárska omáčka
1.2.7. -
5. 280g Kuracia tortilla (čerstvá zelenina,kuracie mäso, syr, dressing), hranolky
1.2.7. -
6. 350g Miešaný šalát s horčicovo medovým dressingom a syrom
7. -
Špeciálna ponuka
7 .460g Pizza QUATTRO FORMAGGI (paradajkový základ, 4 druhy syra)
1.2. -
A: Kurací vývar s cestovinou (samostatne)
1.2. -
B: Hrstková (samostatne)
1.2. -
C: Cesnaková s krutónmi a syrom (samostatne)
1.2.7.