Menu
MENU PONDELOK 18. 08. 2025
-
1. 120g Zapekané kuracie prsia so šunkou a syrom, ryža
1.2.7. -
2. 120g Bravčové pliecko na srbský spôsob, slovenská ryža
1.2. -
3. 400g Granadierský pochod, cvikla
1.2. -
4. 120g Vyprážaný syr, hranolky, tatárská omáčka
1.2.7. -
5. 280g Vegetariánska tortilla (čerstvá zelenina, syr, dressing) hranolky
1.2.7. -
6. 350g Miešaný šalát s vyprážanou brokolicou a dressingom
7. -
7.500g Pizza CHICKEN CHILLI (paradajkový základ, kuracie mäso, cibuľa, chilli, syr)
1.2. -
A: Kurací vývar s cestovinou (samostatne)
1.2. -
B: Karfiólova krémova (samostatne)
1.2. -
C: Cesnaková s krutónmi a syrom (samostatne)
1.2.7.
MENU UTOROK 19. 08 . 2025
-
1. 120g Plnený kurací rezeň (slanina, syr), varené zemiaky
1.2. -
2. 120g Bravčové výpečky, červená kapusta, knedle
1.2.6.7. -
3. 350g Palacinky s nutellou preliate lesným ovocím
1.2.3. -
4. 120g Vyprážaný syr, hranolky, tatárska omáčka
1.2.3. -
5. 280g Vegetariánska tortilla (čerstvá zelenina, syr, dressing) hranolky
1.2.7. -
6. 350g Miešaný šalát s vyprážanou brokolicou a dressingom
7. -
7. 500g Pizza CHICKEN CHILLI (paradajkový základ, kuracie mäso, cibuľa, chilli, syr)
1.2. -
A: Kurací vývar s cestovinou (samostatne)
1.2. -
B: Kelová so zemiakmi (samostatne)
1.2. -
C: Cesnaková s krutónmi a syrom (samostatne)
1.2.7.
MENU STREDA 20. 08 2025
-
1. 240g Pečené kuracie stehno, ryža, kompót
1.2.6. -
2. 120g Bravčové pečené, paradajková omáčka, zemiaková kaša
1.2.3. -
3. 400g Halušky s hlávkovou kapustou a slaninkou
1.2.3.7. -
4. 120g Vyprážaný syr, hranolky, tatárska omáčka
1.2. -
280g Vegetariánska totrilla ( čerstvá zelenina, syr, dressing), hranolky
1.2.7. -
6. 350g Miešaný šalát s vyprážanou brokolicou a dressingom
7. -
7. 500g Pizza CHICKEN CHILLI (paradajkový základ, kuracie mäso, cibuľa, chilli, syr)
1.2. -
A: Kurací vývar s cestovinou (samostatne)
1.2.3. -
B: Hráškova s cestovinou (samostatne)
1.2. -
C: Cesnaková s krutónmi a syrom (samostatne)
1.2.7.
MENU ŠTVRTOK 21. 08 . 2025
-
1.120g Restovaná kuracia pečeň na cibuľke, ryža
1.2.3. -
Novinka
2. 120g Vyprážaný bravčový rezeň, varené zemiaky, kyslá uhorka
1.2. -
3. 350g Šúlance plnené makom s vanilkovým krémom
1.2.3.7. -
4. 120g Vyprážaný syr, hranolky, tatárska omáčka
1.2.3.7. -
5. 280g Vegetariánska tortilla (čerstvá zelenina, syr, dressing) hranolky
1.2.7. -
6. 350g Miešaný šalát s vyprážanou brokolicou a dressingom
7. -
Špeciálna ponuka
7. 500g Pizza CHICKEN CHILLI (paradajkový základ, kuracie mäso, cibuľa, chilli, syr )
-
A: Kurací vývar s cestovinou (samostatne)
1.2.3. -
B : Zeleninový boršč (samostatne)
1.2. -
C: Cesnaková s krutónmi a syrom (samostatne)
1.2.7.
MENU PIATOK 22. 08 2025
-
1. 120g Kurací perkelt, kolienka
6.7. -
2. 400g Bravčové rizoto so zeleninkou a strúhaným syrom, šalát
1.2.3. -
3. 150g Rybie filé na citrónovo smotanovej omáčke, pučené zemiaky
4.7. -
4. 120g Vyprážaný syr, hranolky, tatárska omáčka
1.2.7. -
5. 280g Vegetariánska tortilla (čerstvá zelenina, syr, dressing), hranolky
1.2.7. -
6. 350g Miešaný šalát s vyprážanou brokolicou a dressingom
7. -
Špeciálna ponuka
7 .500g Pizza CHICKEN CHILLI (paradajkový základ, kuracie mäso, cibuľa, chilli, syr)
1.2. -
A: Kurací vývar s cestovinou (samostatne)
1.2. -
B: Hrachová s párkom (samostatne)
1.2. -
C: Cesnaková s krutónmi a syrom (samostatne)
1.2.7.