Menu
MENU PONDELOK 15. 09 2025
-
1. 400g
1.2.7. -
2. 120g
1.2. -
3. 150g
1.2. -
4. 120g
1.2.7. -
5. 280g
1.2.7. -
6. 350g
7. -
7.460g
1.2. -
A: Kurací vývar s cestovinou (samostatne)
1.2. -
B: (samostatne)
1.2. -
C: Cesnaková s krutónmi a syrom (samostatne)
1.2.7.
MENU UTOROK 16. 09 2025
-
1. 120g Kuracie na poľovnícky spôsob, tarhoňa
1.2. -
2. 120g Plnené bravčové kare s klobásou, zemiaková kaša, kyslá uhorka
1.2.6.7. -
3. 400g Cestoviny penne so smotanovo syrovou omáčkou, brokolicou, kukuricou a strúhaným syrom
1.2.3. -
4. 120g Vyprážaný syr, hranolky, tatárska omáčka
1.2.3. -
5. 280g Kuracia tortilla (čerstvá zelenina, kuracie mäso, syr, dressing) hranolky
1.2.7. -
6. 350g Miešaný šalát s horčicovo medovým dressingom a syrom
7. -
7. 460g Pizza FUNGHI (paradajkový základ, šunka, šampiňóny, syr)
1.2. -
A: Kurací vývar s cestovinou (samostatne)
1.2. -
B: Polievka z hlávkovej kapusty so zemiakmi (samostatne)
1.2. -
C: Cesnaková s krutónmi a syrom (samostatne)
1.2.7.
MENU STREDA 17. 09 2025
-
1. 120g Vyprážaný kurací rezeň v sézamovej strúhanke, varené zemiaky, kapustový šalát
1.2.6. -
2. 120g Bravčové pečené na lesných hubách, ryža
1.2.3. -
3. 350g Fazuľkový prívarok so zemiakmi, pečená klobása, chlieb
1.2.3.7. -
4. 120g Vyprážaný syr, hranolky, tatárska omáčka
1.2. -
280g Kuracia totrilla ( čerstvá zelenina, kuracie mäso, syr, dressing), hranolky
1.2.7. -
6. 350g Miešaný šalát s horčicovo medovým dressingom a syrom
7. -
7. 460g Pizza FUNGHI (paradajkový základ, šunka, šampiňóny, syr)
1.2. -
A: Kurací vývar s cestovinou (samostatne)
1.2.3. -
B: Zeleninová so špenátovými haluškami (samostatne)
1.2. -
C: Cesnaková s krutónmi a syrom (samostatne)
1.2.7.
MENU ŠTVRTOK 18. 09 2025
-
1.120g Plnená kuracia kapsa (kápia, syr) na prírodno, zemiaková kaša
1.2.3. -
2. 120g Sviečková na smotane, knedle
1.2. -
3. 350g Bryndzové pirohy so slaninkou a kyslou smotanou
1.2.3.7. -
4. 120g Vyprážaný syr, hranolky, tatárska omáčka
1.2.3.7. -
5. 280g Kuracia tortilla (čerstvá zelenina, kuracie mäso, syr, dressing) hranolky
1.2.7. -
6. 350g Miešaný šalát s horčicovo medovým dressingom a syrom
7. -
7. 460g Pizza FUNGHI (paradajkový základ, šunka, šampiňóny, syr)
-
A: Kurací vývar s cestovinou (samostatne)
1.2.3. -
B : Frankfurtská s párkom (samostatne)
1.2. -
C: Cesnaková s krutónmi a syrom (samostatne)
1.2.7.
MENU PIATOK 19. 09 2025
-
1. 120g Zapekané kuracie prsia s ananásom a syrom, ryža
6.7. -
2. 120g Bravčové pečené, halušky s kyslou kapustou
1.2.3. -
3. 150g Rybie filé v bylinkovom cestíčku, varené zemiaky
4.7. -
4. 120g Vyprážaný syr, hranolky, tatárska omáčka
1.2.7. -
5. 280g Kuracia tortilla (čerstvá zelenina, kuracie mäso, syr, dressing), hranolky
1.2.7. -
6. 350g Miešaný šalát s horčicovo medovým dressingom a syrom
7. -
7 .460g Pizza FUNGHI (paradajkový základ, šunka, šampiňóny, syr)
1.2. -
A: Kurací vývar s cestovinou (samostatne)
1.2. -
B: Fazuľová s fliačkami (samostatne)
1.2. -
C: Cesnaková s krutónmi a syrom (samostatne)
1.2.7.