MENU PONDELOK 10. 02 2025
-
1. 120g Vyprážaný kurací rezeň v pivnom cestíčku, varené zemiaky, kyslá uhorka
1.2.7. -
2. 120g Bravčový plátok na hubovo brusnicovej omáčke, tarhoňa
1.2. -
3. 400g Smotanové cestoviny farfalle s hráškom, brokolicou a parmezánom
1.2. -
4. 120g Vyprážaný syr, hranolky, tatárska omáčka
1.2.7. -
5. 280g Bacon tortilla (čerstvá zelenina, slanina, syr, francúzsky dressing), hranolky
1.2.7. -
6. 350g Miešaný šalát s kuracím mäsom, dressingom a syrom
7. -
7. 450g Pizza FUNGHI (paradajkový základ, šampiňóny, syr)
1.2. -
A: Kurací vývar s cestovinou (samostatne)
1.2. -
B: Zeleninová (samostatne)
1.2. -
C: Cesnaková s krutónmi a syrom (samostatne)
1.2.7.
MENU UTOROK 11. 02 2025
-
1. 250g Plnené pečené kuracie stehno, ryža, kompót
1.2. -
2. 120g Bravčový vrabec, halušky s kyslou kapustou
1.2.6.7. -
3. 350g Čokoládové knedlíčky preliate s banánovým krémom
1.2.3. -
4. 120g Vyprážaný syr, hranolky, tatárska omáčka
1.2.3. -
5. 280g Bacon tortilla (čerstvá zelenina, slanina, syr, francúzsky dressing), hranolky
1.2.7. -
6. 350g Miešaný šalát s kuracím mäsom, dressingom a syrom
7. -
7. 450g Pizza FUNGHI (paradajkový základ, šampiňóny, syr)
1.2. -
A: Kurací vývar s cestovinou (samostatne)
1.2. -
B: Fazuľková na kyslo (samostatne)
1.2. -
C: Cesnaková s krutónmi a syrom (samostatne)
1.2.7.
MENU STREDA 12. 02 2025
-
1. 120g Kurací perkelt, kolienka
1.2.6. -
2. 120g Bravčové kare s nivovou omáčkou, 1/2 ryža, 1/2 hranolky
1.2.3. -
3. 300g Špenátový prívarok, volské oko, 1/2 pečená klobása, zemiaková kaša
1.2.3.7. -
4. 120g Vyprážaný syr, hranolky, tatárska omáčka
1.2. -
5. 280g Bacon tortilla (čerstvá zelenina, slanina, syr, francúzsky dressing), hranolky
1.2.7. -
6. 350g Miešaný šalát s kuracím mäsom, dressingom a syrom
7. -
7. 450g Pizza FUNGHI (paradajkový základ, šampiňóny, syr)
1.2. -
A: Kurací vývar s cestovinou (samostatne)
1.2.3. -
B: Krupková so zeleninou (samostatne)
1.2. -
C: Cesnaková s krutónmi a syrom (samostatne)
1.2.7.
MENU ŠTVRTOK 13. 02. 2025
-
1. 120g Plnený kurací rezeň (šunka, syr, kápia), paprikové zemiaky
1.2.3. -
Novinka
2. 120g Bravčový perkelt, fazuľový prívarok, chlieb
1.2. -
3. 400g Bryndzové halušky so slaninkou
1.2.3.7. -
4. 120g Vyprážaný syr, hranolky, tatárska omáčka
1.2.3.7. -
5. 280g Bacon tortilla (čerstvá zelenina, slanina, syr, francúzsky dressing), hranolky
1.2.7. -
6. 350g Miešaný šalát s kuracím mäsom, dressingom a syrom
7. -
Špeciálna ponuka
7. 450g Pizza FUNGHI (paradajkový základ, šampiňóny, syr)
-
A: Kurací vývar s cestovinou (samostatne)
1.2.3. -
B: Paradajková so syrom (samostatne)
1.2. -
C: Cesnaková s krutónmi a syrom (samostatne)
1.2.7.
MENU PIATOK 14. 02. 2025
-
1. 120g Kuracie rezančeky na zeleninke, ryža
6.7. -
2. 120g Bravčové pečené, kôprová omáčka, knedle
1.2.3. -
3. 150g Ryba Tilapia zapekaná so syrom, varené zemiaky
4.7. -
4. 120g Vyprážaný syr, hranolky, tatárska omáčka
1.2.7. -
5. 280g Bacon tortilla (čerstvá zelenina, slanina, syr, francúzsky dressing), hranolky
1.2.7. -
6. 350g Miešaný šalát s kuracím mäsom, dressingom a syrom
7. -
Špeciálna ponuka
7. 450g Pizza FUNGHII (paradajkový základ, šampiňóny, syr)
1.2. -
A: Kurací vývar s cestovinou (samostatne)
1.2. -
B: Polievka z hlávkovej kapusty so zemiakmi (samostatne)
1.2. -
C: Cesnaková s krutónmi a syrom (samostatne)
1.2.7.