Menu
MENU PONDELOK 3. 11 2025
-
1. 120g Vyprážaný kurací rezeň v bylinkovej strúhanke, zemiaková kaša
1.2.7. -
2. 120g Bravčový plátok na smotane, kolienka
1.2. -
3. 350g Zapekaná zelenina so syrom, šalát
1.2. -
4. 120g Vyprážaný syr, hranolky, tatárska omáčka
1.2.7. -
5. 280g Vegetariánska tortilla (čerstvá zelenina, syr, dressing), hranolky
1.2.7. -
6. 350g Miešaný šalát s pečenými šampiňónmi plnenými syrom niva
7. -
7.500g Pizza GAZDOVSKAI (paradajkový základ, klobása, slanina, saláma, cibuľa, syr)
1.2. -
A: Kurací vývar s cestovinou (samostatne)
1.2. -
B: Zeleninový boršč (samostatne)
1.2. -
C: Cesnaková s krutónmi a syrom (samostatne)
1.2.7.
MENU UTOROK 4. 11 2025
-
1. 120g Kuracie na poľovnícky spôsob, slovenská ryža
1.2. -
2. 120g Pečené bravčové rebierko (kare s kosťou), varené zemiaky
1.2.6.7. -
3. 350g Palacinky s nutellou preliate lesným ovocím
1.2.3. -
4. 120g Vyprážaný syr, hranolky, tatárska omáčka
1.2.3. -
5. 280g Vegetariánska tortilla (čerstvá zelenina, syr, dressing) hranolky
1.2.7. -
6. 350g Miešaný šalát s pečenými šampiňónmi plnenými syrom niva
7. -
7. 500g Pizza GAZDOVSKA (paradajkový základ, klobása, slanina, saláma, cibuľa, syr)
1.2. -
A: Kurací vývar s cestovinou (samostatne)
1.2. -
B: Hrachová s párkom (samostatne)
1.2. -
C: Cesnaková s krutónmi a syrom (samostatne)
1.2.7.
MENU STREDA 5. 11 2025
-
1. 250g Pečené kuracie stehno, ryža, kompót
1.2.6. -
2. 120g Vyprážaný bravčový rezeň, slovenský zemiakový šalát
1.2.3. -
3. 150g Syr Tofu so zeleninkou na ryžových rezancoch
1.2.3.7. -
4. 120g Vyprážaný syr, hranolky, tatárska omáčka
1.2. -
280g Vegetariánska totrilla ( čerstvá zelenina,, syr, dressing), hranolky
1.2.7. -
6. 350g Miešaný šalát s pečenými šampiňónmi plnenými nivou
7. -
7. 500g Pizza GAZDOVSKA (paradajkový základ, klobása, slanina, saláma, cibuľa, syr)
1.2. -
A: Kurací vývar s cestovinou (samostatne)
1.2.3. -
B: Paradajková so syrom (samostatne)
1.2. -
C: Cesnaková s krutónmi a syrom (samostatne)
1.2.7.
MENU ŠTVRTOK 6. 11 2025
-
1.350g Kuracie rizoto so zeleninkou a strúhaným syrom, kyslá uhorka
1.2.3. -
2. 120g Bravčová pečená roláda so salámou a mrkvou, zemiaková kaša
1.2. -
3. 120g Vyprážaný Encián, hranolky, tatárska omáčka
1.2.3.7. -
4. 120g Vyprážaný syr, hranolky, tatárska omáčka
1.2.3.7. -
5. 280g Vegetariánska tortilla (čerstvá zelenina, syr, dressing) hranolky
1.2.7. -
6. 350g Miešaný šalát s pečenými šampiňónmi plnenými syrom niva
7. -
7. 500g Pizza GAZDOVSKA (paradajkový základ , klobása, slanina, saláma, cibuľa, syr)
-
A: Kurací vývar s cestovinou (samostatne)
1.2.3. -
B : Fazuľová s fliačkami (samostatne)
1.2. -
C: Cesnaková s krutónmi a syrom (samostatne)
1.2.7.
MENU PIATOK 7. 11 2025
-
1. 120g Liptovský kurací rezeň v cestíčku, mastené varené zemiaky
6.7. -
2. 120g Bravčové pečené, červená kapusta, knedle
1.2.3. -
3. 400g Široké rezance s tvarohom a cibuľou
4.7. -
4. 120g Vyprážaný syr, hranolky, tatárska omáčka
1.2.7. -
5. 280g Vegetariánska tortilla (čerstvá zelenina,, syr, dressing), hranolky
1.2.7. -
6. 350g Miešaný šalát s pečenými šampiňónmi plnenými so syrom niva
7. -
7 .500g Pizza GAZDOVSKA (paradajkový základ, klobása, slanina, saláma, cibuľa, syr)
1.2. -
A: Kurací vývar s cestovinou (samostatne)
1.2. -
B: Hrášková krémová (samostatne)
1.2. -
C: Cesnaková s krutónmi a syrom (samostatne)
1.2.7.