MENU PONDELOK 16. 06. 2025
-
1. 120g Kuracie soté na maďarský spôsob, kolienka
1.2.7. -
2. 120g Bravčové pečené, kôprová omáčka, knedle
1.2. -
3. 300g Zeleninové rizoto so strúhaným syrom, kyslá uhorka
1.2. -
4. 120g Vyprážaný syr, hranolky, tatárská omáčka
1.2.7. -
5. 280g Šampiňónová tortilla (čerstvá zelenina, restované šampiňóny, syr, dressing), hranolky
1.2.7. -
6. 350g Miešaný šalát s kúskami Enciánu a dressingom
7. -
7.500g Pizza OLIVETA (paradajkový základ, šunka, olivy, syr)
1.2. -
A: Kurací vývar s cestovinou (samostatne)
1.2. -
B: Polievka z hlávkovej kapusty so zemiakmi (samostatne)
1.2. -
C: Cesnaková s krutónmi a syrom (samostatne)
1.2.7.
MENU UTOROK 17. 06. 2025
-
1. 120g Vyprážaný plnený kurací rezeň(brokolica, syr), varené zemiaky s cibuľou
1.2. -
2. 120g Bravčový perkelt, kelový prívarok, chlieb
1.2.6.7. -
3. 150g Stroganov z Tofu syra, ryža
1.2.3. -
4. 120g Vyprážaný syr, hranolky, tatárska omáčka
1.2.3. -
5. 280g Šampiňónová tortilla (čerstvá zelenina, restované šampiňóny, syr, dressing ), hranolky
1.2.7. -
6. 350g Miešaný šalát s kúskami Enciánu a dressingom
7. -
7. 500g Pizza OLIVETA (paradajkový základ, šunka, olivy, syr)
1.2. -
A: Kurací vývar s cestovinou (samostatne)
1.2. -
B: Kulajda (samostatne)
1.2. -
C: Cesnaková s krutónmi a syrom (samostatne)
1.2.7.
MENU STREDA 11. 06. 2025
-
1. 120g Kuracie na ázijský spôsob(pór, kápia, zázvor, kari korenie), ryža
1.2.6. -
2. 120g Mäsové bravčové guľky v paradajkovej omáčke, varené zemiaky
1.2.3. -
3. 350g Ovocné pirohy, posýpka, maslo, cukor
1.2.3.7. -
4. 120g Vyprážaný syr, hranolky, tatárska omáčka
1.2. -
5. 280g Šampiňónová tortilla (čerstvá zelenina, restované šampiňóny, syr, dressing), hranolky
1.2.7. -
6. 350g Miešaný šalát s kúskami Enciánu a dressingom
7. -
7. 500g Pizza OLIVETA (paradajkový základ, šunka, olivy, syr)
1.2. -
A: Kurací vývar s cestovinou (samostatne)
1.2.3. -
B: Hrachová s párkom (samostatne)
1.2. -
C: Cesnaková s krutónmi a syrom (samostatne)
1.2.7.
MENU ŠTVRTOK 19. 06. 2025
-
1.120g Kuracie prsia na maslovo bylinkovej omáčke, ryža
1.2.3. -
Novinka
2. 120g Vyprážaný bravčový rezeň, varené zemiaky, kyslá uhorka
1.2. -
3. 400g Sedliacké špagety (klobása, slanina, cibuľa,,paradajková omáčka)
1.2.3.7. -
4. 120g Vyprážaný syr, hranolky, tatárska omáčka
1.2.3.7. -
5. 280g Šampiňónová tortilla (čerstvá zelenina, restované šampiňóny syr, dressing), hranolky
1.2.7. -
6. 350g Miešaný šalát s kúskami Enciánu a dressingom
7. -
Špeciálna ponuka
7. 500g Pizza OLIVETA (paradajkový základ,, šunka, olivy, syr)
-
A: Kurací vývar s cestovinou (samostatne)
1.2.3. -
B Karfiólová krémová (samostatne)
1.2. -
C: Cesnaková s krutónmi a syrom (samostatne)
1.2.7.
MENU PIATOK 20. 06. 2025
-
1. 120g Kuracie medailónky na horčicovo medovej omáčke, ryža
6.7. -
2. 120g Segedínský guláš, knedle
1.2.3. -
3. 150g Zapekané rybie filé so syrom, varené zemiaky
4.7. -
4. 120g Vyprážaný syr, hranolky, tatárska omáčka
1.2.7. -
5. 280g Šampiňónová tortilla (čerstvá zelenina, restované šampiňóny, syr, dressing), hranolky
1.2.7. -
6. 350g Miešaný šalát s kúskami Enciánu a dressingu
7. -
Špeciálna ponuka
7.500g Pizza OLIVETA (paradajkový základ, šunka, olivy, syr)
1.2. -
A: Kurací vývar s cestovinou (samostatne)
1.2. -
B: Hrášková s mrkvou(samostatne)
1.2. -
C: Cesnaková s krutónmi a syrom (samostatne)
1.2.7.